asdasdasdasdasZeepkistenrace Incentro Nederland

Zeepkisten bouwen

In september beleefden de medewerkers van Incentro onze Zeepkistenworkshop in de bossen van Doorwerth, Gelderland. Tijdens deze actieve teambuildingsdag werden de deelnemers uitgedaagd om een zeepkist te bouwen, waarmee zij met hoge snelheid door de paden van het Doorwerthse bos konden racen.

Zeepkistenrace

In groepen van zes personen werd aan het einde van de middag gestreden om de snelste tijd. Het team met de snelste tijd, dat met een beperkt aantal middelen de beste zeepkist had gebouwd, werd de winnaar van de dag. Tijdens het bouwen van de zeepkisten en de race, werd de groep bijgestaan door ervaren begeleiders. Zij waren onder andere verantwoordelijk voor de veiligheid van de kisten.

Top geregeld

De dag werd afgesloten met barbecue bij hostel Doorwerth, waar de groep ook bleef overnachten. Incentro was bijzonder positief over deze dag: ‘Het was top geregeld!’.

De zeepkistenexperience is een uitstekende activiteit voor uw teambuildingsdag waarbij spanning, sensatie, teamspirit en collegialiteit centraal staan. Hieronder is het videoverslag van deze dag te bekijken.

Terug naar overzicht
|