asdasdasdasdasDinnershow met Frank Wentink

Frank Wentink en Paul Zonneveld

Brooklyn Nights

Tijdens een relatieavond van producent en evenementen-persoonlijkheid Frank Wentink werd de dinnershow ‘Brooklyn Nights’ bijgewoond door onze directeur Paul Zonneveld. Deze onvergetelijke avond vond plaats op zondag 12 april 2015 in de Crown Studio’s van Aalsmeer. Frank Wentink is de grondlegger van het dinnershow-concept in Nederland.

Voice of Holland: Bart Brandjes

Onze speciale dank gaat uit naar de beste zanger van Nederland, Bart Brandjes, bij het grote publiek bekend door het programma "The Voice of Holland”. Bart Brandjes heeft jarenlang samengewerkt met Frank Wentink in de dinnershow Barcelona.

Tijdens deze intense showervaring kon er genoten worden van een heerlijk 4-gangen diner, terwijl er op het podia, tussen de tafels en soms zelf op de tafels een prachtige Broadway showbeleving plaatsvond.

Bekende artiesten als LA The Voices, Renee Kouwenhoven, April Darby en gastartiest Stanley Burleson zongen de sterren van de hemel. Songs van onder meer Frank Sinatra en Sammy Davis Junior, maar ook Gloria Estefan, Alica Keys en John Miles wisselden elkaar af.

Afterparty

Een aansluitende afterparty kon bij deze show uiteraard niet ontbreken en er werd afgesloten met een geweldige finale.

Terug naar overzicht
|