asdasdasdasdasCruiseverslag prijswinnaar

MoordCruise

100.000ste MoordCruise deelnemer

De MoordCruise heeft vorig jaar haar 100.000ste deelnemer mogen verwelkomen. Om deze mijlpaal te vieren werd een originele prijs verloot onder de aanwezige gasten. De gelukkige winnaar ontving een geheel verzorgde cruise voor 2 personen.

Hieronder volgt het reisverslag van de Cruisewinnaars. Het verslag van de MoordCruise is na te lezen in het nieuwsoverzicht.

Cruiseverslag van de prijswinnaar
Op vrijdag 22 november was het zover. We vertrokken voor een cruise naar New Castle. Gewonnen vorig jaar december bij een kerstbijeenkomst van Rabobank Randmeren. Deze werd verzorgd door Feestvarken Producties. Zij stelde deze prijs beschikbaar omdat die avond de 100.000e deelnemer meespeelde met het moordspel (wat zich op zogenaamd op een cruise afspeelde en door hen werd verzorgd). Ik was de gelukkige winnaar.

Na bijna een jaar was het dus zo ver en stapte mijn man en ik op vrijdag 22 november op de boot naar New Castle. Aan alles was gedacht. Een goede hut, een lekker diner en een heerlijk ontbijtbuffet. De heenreis was een beetje...ach hoe zal ik het zeggen...schommelig! Er waren flinke golven en wij waren dan ook heel blij dat we een reispilletje hadden ingenomen op de heenreis. Veel andere mensen hadden dit blijkbaar niet gedaan en moesten daarvan de consequenties onder ogen zien. Maar na een heerlijk diner hebben wij lekker geslapen op het deinen van de zee. De volgende ochtend kwamen wij om 10.00 aan in New Castle. De bussen stonden al klaar om ons van de haven naar de stad te brengen waar wij 5 uur de tijd hadden om deze stad te bekijken. Het was een leuke middag. Het overdekte winkelcentrum Eldon Square was geweldig en al helemaal in kerstsferen omgetoverd. En wat smaakt de koffie van Starbucks toch heerlijk na een mooie wandeling door de stad. Het weer zat ook echt mee, dus we hebben de hele stad wandelend kunnen verkennen. We hebben het kasteel Castle Keep bewonderd en lekker door China Town gewandeld.

Voordat we het wisten waren de 5 uur voorbij en zaten we weer in de bus richting boot en vertrokken we weer richting Nederland. Gelukkig was het weer een stuk rustiger dan op de heenreis. Na heerlijk uitgebreid gedineerd te hebben sloten we de dag af met een lekker wijntje in de bar. De volgende morgen stond er weer een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Langzaam kwam IJmuiden in zicht en met een lekker bakje koffie genoten we van het uitzicht op het dek.

Het was een heerlijk weekend. Heel erg bedankt Feestvarken Producties!

Hartelijke groet Berry en Henriët

Terug naar overzicht
|