asdasdasdasdasMTV European Music Awards 2013

Feestvarken verzorgt entertainment MTV Awards

Op de voormiddag van de grote internationale EMA's in Amsterdam heeft Feestvarken Producties het entertainment voor de wereldberoemde gasten verzorgd, zoals Robin Thicke, Bruno Mars, Katy Perry en Afrojack. Voorafgaand aan de awardshow, die wereldwijd te bekijken was, konden alle internationale gasten genieten van het spetterende entertainment van Feestvarken.

EMA's 2013

Met meer internationale sterren dan ooit waren de EMA’s een spektakel van wereldniveau. De uitreiking van maar liefst 17 awards werd opgeleukt met optredens van Bruno Mars, Kings of Leon, Icona Pop, Miley Cyrus, Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack, Imagine Dragons, The Killers en Katy Perry. Onder anderen Ellie Goulding, Jared Leto en Rita Ora waren in Amsterdam om awards te overhandigen. Carice van Houten stond ook op het podium, als MTV EMA-presenter. Redfoo van LMFAO was de MC van de avond.

Zondag 10 november

Chereen Gayadin, verantwoordelijk voor de muziekprogrammering en artiestencontacten van MTV Nederland, is er trots op dat juist deze editie van MTV EMA in Nederland plaatsvindt. “Een jubileum is extra speciaal. De line-up is grootser dan ooit.” MTV heeft volgens de Nederlandse muziekprogrammeur niet veel moeite hoeven doen om de sterren vanuit hun comfortabele villa’s naar de stad aan de Amstel te lokken. “Amsterdam is voor veel buitenlandse artiesten heel aantrekkelijk, het is de stad waar alles kan. Dat is op zich al een mooi lokkertje.” De meesten verblijven een aantal dagen in de hoofdstad, 'maar wij mogen absoluut geen uitspraken doen over waar ze slapen en wat ze verder doen'.

Terug naar overzicht
|