asdasdasdasdas50-jarig bestaan CBG MEB

CBG MEB 50 jaar

50 jaar CBG MEB

6 december 2013 heeft ons bureau de wereldtop in gezondheid en zorg mogen verwelkomen. Voor 50 gasten werd in het twee sterren restaurant "aan de Poel" een prachtig diner verzorgt. Elke gast kreeg een bijzonder aandenken van onze Hollandse grootmeester, Rembrandt van Rijn. Deze selecte internationale groep zijn de belangrijkste beslissers in de wereld op het gebied van voeding en geneesmiddelen, zoals de Amerikaanse Commisionair of Food and Drugs, Margaret A. Hamburg en de Chinese Vice Minister of Health, Huang Jiefu.

MEB - CBG

Het diner werd gehouden ter ere van het 50-jarig bestaan van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen - Medicines Evaluation Board. Het CBG beoordeelt en bewaakt de werkzaamheid, risico's en kwaliteit van geneesmiddelen voor mens en dier. Ook beoordeelt het CBG de veiligheid van nieuwe voedingsmiddelen voor de mens.

Studio Rembrandt

In de mobiele fotostudio werden de gasten “vereeuwigd” in de beroemdste schilderijen van onze Hollandse meesters. Enkele voorbeelden hiervan zijn Het Meisje met de Parel van Johannes Vermeer en Het Joodse Bruidje van Rembrandt van Rijn.

Terug naar overzicht
|