Rembrandts Raadsel

dinerarrangement

Het ‘Rembrandts raadsel’ is een compleet verzorgd avondvullend dinerarrangement waar het roemrijke leven van Rembrandt van Rijn centraal staat. Tijdens een tocht door de eeuwenoude grachten of in een sfeervol restaurant herbeleeft u de Gouden eeuw. Samen met uw collega’s, familie of vrienden de nobele taak om in teamverband het Rembrandts Raadsel te ontcijferen.

Gouden eeuw

Het Rembrandts Raadsel is geschikt voor groepen vanaf 25 personen. U wordt in 17e eeuwse stijl ontvangen door onze acteur. Door muziek en kledij waant u zich direct in de tijd van Rembrandt. Gedurende de avond voorziet de acteur uw gezelschap van informatie. De opdrachten worden begeleid door onze acteur. Om het thema binnen uw gezelschap door te voeren, is het mogelijk voor iedereen 17e eeuwse kledij te verzorgen.

Optioneel

Het Rembrandts Raadsel kunt u combineren met de speciale Rembrandt Cruise of waterfietstocht te Amsterdam of Leiden, een internationale Rembrandts show, workshop schilderen en/of een workshop over de gouden eeuw.

Locaties

Het Rembrandts Raadsel speelt zich af op meer dan honderd locaties in Nederland en België. Een mysterieus kasteel, een prachtig landhuis, een partyboot of een bijzonder restaurant vormt het decor voor deze bloedstollende avond. De keuze van de locatie kan met u in overleg worden afgestemd op uw budget en wensen.

Kenmerken

Kenmerken Mystiek, historie, spanning, teambuilding, Rollenspel
Aantal personen 25 tot 1000 (locatie afhankelijk)
Tijdsduur 2 tot 4 uur
Voertaal Nederlands, Engels, Duits
Doelgroep Bedrijfs en afdelingsfeesten, familiefeesten
Leeftijd Aanbevolen vanaf 14 jaar
Locatie Vele bijzondere locaties in Nederland en België
Beschikbaarheid Hele jaar