MoordCruise

moordspel, interactieve dinnershow

De 'MoordCruise' is een compleet verzorgd avondvullend 'Moordspel' dinerarrangement vol intriges, verraad en zelfs moord. Samen met uw collega's, familie of vrienden raakt u tijdens deze denkbeeldige cruise verwikkeld in een ijzingwekkende moordzaak. Onder het genot van een heerlijk diner - of een smakelijke lunch - kruipt u in de huid van een kleurrijk, maar uiterst verdacht personage. De MoordCruise, bekend van diverse radio- en tv programma's, wordt beschouwd als meest toonaangevende moordspel van Nederland.

Rollenspellen

De MoordCruise is geschikt voor groepen vanaf 8 tot 500 personen. Het moordspel wordt gespeeld met 8, 10 of 12 gasten per tafel. Elke tafel heeft een identieke rolverdeling. U bevindt zich op het achterdek van een decadent jacht, waar het diner zal plaatsvinden. Plotseling vliegt er een helikopter van de Jamaicaanse politie over… Uw gastheer is vermoord, onder u bevindt zich een moordenaar. Een onderzoek wordt ingesteld en niemand mag het schip verlaten tot de moordzaak is opgelost. Via geluidsfragmenten, spelkaarten en aanwijzingen van onze acteur(s) beleeft u de spannendste Cruise ooit: "de MoordCruise".

Locaties

De MoordCruise speelt zich af op meer dan honderd moordspel locaties in Nederland en België. Een mysterieus kasteel, een prachtig landhuis, een partyboot of een bijzonder restaurant vormt het decor voor deze bloedstollende moordavond. U kiest uw eigen moordlocatie op basis van beschikbaarheid. Mocht de door u gekozen locatie niet beschikbaar zijn, bieden wij u een andere geschikte locatie aan.

Kenmerken

Kenmerken Dinnergame, humor, teambuilding, rollenspel
Aantal personen Vanaf 8 tot 500 personen (locatie afhankelijk)
Tijdsduur Moordspel 2,5 tot 3,5 uur, 4 uur durend arrangement
Voertaal Nederlands
Doelgroep Bedrijven, families en vrienden, vrijgezellenuitjes
Leeftijd Aanbevolen vanaf 14 jaar
Locatie Vele bijzondere locaties in Nederland en België
Beschikbaarheid Hele jaar