Kasteelfeest

middeleeuws evenement

Het ‘Kasteelfeest’ is een compleet verzorgd middeleeuws dinerspel. U gezelschap maakt een reis terug in de tijd. U waant zich in de late middeleeuwen. De tijd van Pieter Breughel, Robin Hood, Camelot en the Round Table.

De avond

Het ‘Kasteelfeest’ is geschikt voor groepen vanaf 50 personen. Gedurende het feest bent u allen aanwezig op een prachtige locatie compleet in de stijl van de middeleeuwen/renaissance. Bij binnenkomst wordt u opgewacht door het personeel dat gekleed is in traditionele kledij. Terwijl artiesten en kunstenaars entertainment verzorgen, zal iedere gast zich kostelijk vermaken. Het buffet van procureur, lamsbouten, kalfsvlees en Bourgondische salades wordt enkel met het mes genuttigd. Overal vloeit de wijn rijkelijk en ieders bierpul wordt gevuld.

Optioneel

- 25 middeleeuwse ambachten
- Kamerorkest i.p.v. DJ
- Zwijn van het spit
- Magiër
- Troubadour
- Orakel
- Hofschilder (karikatuur)
- Boogschieten
- Hoffelijkheidcursus
- Roofdierenact
- Schermen
- Zwaardvecht clinic
- Herauten
- Barbier

Locaties

Er zijn diverse kastelen en landgoederen die zich uitstekend lenen voor het ‘Kasteelfeest’. Onze vaste locaties zijn: Slot Assumburg, Kasteel Keukenhof, Kasteel Duurstede, Kasteel Vorden, Landgoed Groenendaal,Oranjerie Sandenburg, Kasteel Doornenburg, Slot Zeist en Slot Doddendael. Met veel genoegen organiseren wij uw evenement op uw eigen locatie. De keuze van de locatie en de invulling van het entertainment wordt in overleg met u afgestemd.

Kenmerken

kenmerken Bourgondisch, humor, theater, cultuur
aantal personen vanaf 50 tot 1000 personen (locatie afhankelijk)
tijdsduur dag
voertaal Nederlands, Engels, Duits, Frans
doelgroep bedrijven, vrijgezellenuitjes, families en vrienden
leeftijd aanbevolen vanaf 14 jaar
locatie vele bijzondere locaties in Nederland en België
beschikbaarheid hele jaar