Maffiafeest

mafia party

Het ‘Maffiafeest’ is een compleet verzorgd avondvullend themafeest. In de sfeer van de roemruchte jaren twintig raakt uw gezelschap verwikkelt in arrestaties, liquidaties en uiterst dubieuze familiepraktijken. Onder het genot van een hapje en drankje beleeft u een waanzinnige en onvergetelijke avond, vol consternatie en verrassingen.

The roaring twenties

Het ‘Maffiafeest’ is geschikt voor groepen vanaf 50 personen. Gefouilleerd door een wantrouwige bodyguards wordt u gedurende het Maffiafeest onderworpen aan sinistere omkooppraktijken en criminele maffiosi. Uiteraard gepaard gaand met veel commotie en spektakel. Wordt tijdens een politie-inval de directie gearresteerd ...of worden zij toch bevrijd door een spectaculaire stunt uitgevoerd door uw eigen collega’s?

Optioneel

- Live Band i.p.v. DJ
- Casino (Black-Jack / Roulette / Craps / Pokeren)
- Table Magic
- Schietsalon
- Mama Miracoli (waarzegster)
- Kledingwedstrijd
- Professioneel stuntteam (stunt workshop)
- Illegale drankstokerij
- Maffia decoratie

Locaties

Een oud pakhuis, een partyboot of een mysterieus kasteel, vormt het decor voor uw Maffiafeest. Met veel genoegen organiseren wij uw evenement op uw eigen locatie. De keuze van de locatie en de invulling van het entertainment wordt in overleg met u afgestemd.

Kenmerken

kenmerken actief, humor, spanning, theater
aantal personen vanaf 50 tot 1000 personen (locatie afhankelijk)
tijdsduur 4 uur durend arrangement
voertaal internationaal
doelgroep bedrijven, families en vrienden, vrijgezellenuitjes
leeftijd aanbevolen vanaf 12 jaar
locatie vele bijzondere locaties in Nederland en België
beschikbaarheid hele jaar