Geheim van de Graaf

dinerarrangement

Het ‘Geheim van de Graaf’ is een compleet verzorgd en avondvullend dinerarrangement vol spanning, theater en hilariteit. Uw blauw bloed stroomt sneller door uw aderen tijdens het jaarlijkse jachtfeest van Graaf Lodewijck van Dijck. Onder het genot van een heerlijk diner – of een smakelijke lunch – ontrafelt u de verontrustende geruchten over het mysterieuze kasteel.

Theater aan tafel

Het Geheim van de Graaf is geschikt voor groepen vanaf 25 personen. Elke tafel vertegenwoordigt een adellijke familie uit het flamboyante baroktijdperk. In teamverband wordt het mysterie opgelost. Via geluidsfragmenten, spelkaarten en aanwijzingen van onze acteurs beleeft u het mysterie van het jaarlijkse jachtfeest.

Optioneel

- Magiër (close-up magic)
- Troubadour
- Orakel (waar-zegster)
- Herauten
- Kamerorkest en/of DJ

Locaties

Het Geheim van de Graaf speelt zich af op meer dan honderd moordlocaties in Nederland en België. Een mysterieus kasteel, een prachtig landhuis, een partyboot of een bijzonder restaurant vormt het decor voor deze bloedstollende moordavond. Met veel genoegen organiseren wij uw evenement op andere locaties. De keuze van de locatie en invulling van het entertainment wordt met u afgestemd.

Kenmerken

kenmerken Dinnergame, theater, humor, teambuilding
aantal personen Vanaf 25 tot 1000 (locatie afhankelijk)
tijdsduur Moordspel 2,5 tot 3,5 uur, 4 uur durend arrangement
voertaal Nederlands, Engels, (andere talen i.o.)
doelgroep Bedrijven, vrijgezellenuitjes, families en vrienden,
leeftijd Aanbevolen vanaf 14 jaar
locatie Vele bijzondere locaties in Nederland en België
beschikbaarheid Hele jaar