Comedy Arrangement

comedy

Het Comedy Arrangement is een verzorgd, dag- en/of avondvullend programma. Samen met uw familie, collega’s of vrienden leert u door de humoristische tocht Amsterdam op een andere manier kennen. Na de tocht eet u een hapje, waarna u zich naar de comedy show begeeft en kunt genieten van een show die u nog lang bij zult blijven!

Lachen, gieren en brullen

Het programma begint met een Sms tocht die u door middel van verschillende opdrachten, uitgevoerd met behulp van uw eigen mobiele telefoon, door Amsterdam leidt. Tijdens deze tocht kunt u zich terugvinden bij Madame Tussauds op de Dam, als stand-up comedian op het Leidseplein of wellicht op de Wallen. Na de tocht dineert u bij een van de restaurants die Amsterdam rijk is. Hierna zult u dubbel liggen van een (maatwerk)show die de stand-up comedians uitvoerig hebben voorbereid.

Optioneel

- De tocht kunt u ook per step of fiets afleggen.
- Verwerk bedrijfsinformatie in de tocht of de show.
- Boek het Comedy Arrangement bij u in de buurt of zelfs op uw eigen locatie.
- U kunt het arrangement boeken met een rondleiding door het House of Bols, de Heineken Experience of een van de vele andere attracties die Amsterdam rijk is.

Locaties

Het Comedy Arrangement bieden wij vooralsnog alleen aan in Amsterdam. Uiteraard kunnen wij voor u een Comedy Arrangement samenstellen op een locatie naar keuze.

Kenmerken

Kenmerken Humor, buiten en binnenactiviteiten, teambuilding
Aantal personen 15 tot 500 personen
Tijdsduur Circa 4 tot 5 uur
Voertaal Nederland, Engels, Duits (andere talen i.o.)
Doelgroep Vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten
Leeftijd Deelnemers minimaal 16 jaar
Locatie Amsterdam, andere plaatsen op aanvraag
Beschikbaarheid m Hele jaar