asdasdasdasdasStayOkay kiest voor Feestvarken

1 juli 2007 is de officiële samenwerking tussen Feestvarken Producties BV en Stayokay van start gegaan. Feestvarken biedt sinds 1998 originele bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en bijzondere themafeesten. Eén van de succesformules is het arrangement de ''Moordcruise''. Vanuit een groeiende vraag ontstaat de behoefte naar budgetlocaties. Hiermee ligt een samenwerking met Stayokay voor de hand.

Bijzondere locaties

De hostels van Stayokay zijn gelegen op de mooiste plekjes in Nederland en veelal in bijzondere gebouwen zoals een kasteel, jachthuis of in eigentijdse nieuwbouw. De locaties zijn bij uitstek geschikt voor een bedrijfsuitje of feestavond. De hostels bieden alle faciliteiten die je nodig hebt: zeer comfortabele 2-, 4- en 6-persoonskamers met eigen sanitair, een restaurant, bar en/of brasserie, een uitgebreid activiteitenaanbod en zaalruimte die voor de ''Moordcruise'' en/of feestavond exclusief wordt verhuurd.

Toegevoegde waarde dinnergames

Dinnergames zijn erg populair bij kleine groepen vanaf 10 tot middelgrote groepen van circa 80 personen. De dinnergames van Feestvarken Producties zijn geschikt voor elke groepsgrootte. De ''Moordcruise'' is een compleet verzorgd avondvullend dinerarrangement vol intriges, verraad en zelfs moord. De gasten raken tijdens deze denkbeeldige cruise verwikkeld in een ijzingwekkende moordzaak. Onder het genot van een heerlijk diner - of een smakelijke lunch – kruipen de deelnemers in de huid van een kleurrijk, maar uiterst verdacht personage. De meest recente succesformule ''Het Geheim van de Graaf'', neemt de gasten mee naar de gouden eeuw waar hen een flamboyant kasteelfeest te wachten staat. Kortom, een fantastische en originele aanvulling voor een aangenaam verblijf in een van de Stayokay hostels.

Moordlocaties

De arrangementen zijn bij Stayokay te boeken op de volgende locaties: Stayokay Apeldoorn, Arnhem, Bergen op Zoom, Den Haag, Dordrecht, Gorssel, Heeg, Nijverdal, Soest, Utrecht-Bunnik en Valkenswaard. Deze zogenaamde moordlocaties vormen het perfecte decor voor een spannend moorddiner.

Stayokay – 30 hostels in Nederland

Al bijna 80 jaar ontvangt Stayokay individuele gasten, gezinnen, (sport)verenigingen, scholen en bedrijven. Daarbij staat gastvrijheid, service en duurzaamheid hoog in het vaandel. De hostels van Stayokay staan garant voor een gezellig en aantrekkelijk geprijsd verblijf in een informele, ongedwongen sfeer. Stayokay is in Nederland de grootste aanbieder van groeps- en budgetaccommodaties (zie www.stayokay.com).


Terug naar overzicht
|