asdasdasdasdasRotary Charity Event

Feestvarken Producties organiseerde voor de Rotaryclub Heemskerk-Uitgeest een groots Midzomernachtfeest in Slot Assumburg te Heemskerk. Een bijzonder feest, in middeleeuwse ambiance, met als doel geld bijeen te brengen voor twee fantastische initiatieven in de regio.

De prachtige middeleeuwse ambiance bleek niet groot genoeg. Voor de 450 gasten was op het voorterrein van het kasteel een groot tentencomplex gebouwd. De gasten werden ontvangen en vermaakt door ons team van prachtig uitgedoste acteurs en artiesten. Door optredens van de waarzegster, de goochelende hofnar, de ridder, de barbier, de kwakzalver en de hofschilder hebben de gasten zich kostelijk vermaakt. Ten gunste van het goede doel zijn er kunstwerken van onder andere Herman Brood en Corneille geveild. Daarnaast zijn er diverse objecten beschikbaar gesteld door particulieren en ondernemers uit de regio, waaronder een geheel verzorgde ''Moordcruise'' door Feestvarken Producties.

De goede doelen waarvoor geld bijeen is gebracht zijn de stichting Dream4kids en het project "In het donker gezien" van de stichting Iza Kassandra.


Terug naar overzicht
|