asdasdasdasdasHof van Alkmaar

advertentie afbeelding hof van alkmaar

Restaurant Het Hof van Alkmaar en Feestvarken Producties werken in maart 2011 officieel 10 jaar samen. Deze samenwerking heeft geleid tot vele feesten, partijen en themadiners in Het Hof van Alkmaar, uitgevoerd door Feestvarken Producties. Om dit 10-jarige jubileum een bijzonder tintje te geven, kunnen gasten in Restaurant Het Hof van Alkmaar op zondag 27 maart 2011 genieten van een speciaal Rembrandt – diner in combinatie met het laten vervaardigen van een foto van uzelf (en tafelgenoten) in Studio Rembrandt van Feestvarken Producties.

Gratis schilderij

Uw persoonlijk schilderij wordt u op 27 maart 2011 kosteloos aangeboden door Het Hof van Alkmaar en Feestvarken Producties. De kosten voor dit speciaal geselecteerde driegangen menu in combinatie met het laten maken van de Rembrandt-foto (inclusief 1 bewaarexemplaar voor uzelf) bedragen EUR 29,50 per persoon.

Wereldshow

Feestvarken Producties heeft deze unieke vorm van fotoproductie ontwikkeld en heeft hiermee reeds internationale successen geboekt. Onder de naam Studio Rembrandt reisde het Alkmaarse bureau de wereld rond. Tijdens de viering van 400 jaar New York in 2009 ontvingen zij Kroonprins Willem Alexander en prinses Maxima op Wallstreet. In november en december was Studio Rembrandt op tournee in Azië. Naast het Holland festival in Vietnam organiseerde het bureau uit Alkmaar een meerdaags evenement ter gelegenheid van de verjaardag van de Koning van Thailand. www.studiorembrandt.nl

Meesterlijke ambiance

Het Hof van Alkmaar, met haar historische ambiance, is het gerenommeerde restaurant dat gelegen is in het Hof van Sonoy. Het Hof van Alkmaar staat bekend als populaire locatie voor lunch, diner, high tea, borrel, vergadering, receptie en feestavond.

Maximaal aantal deelnemers

Het aantal deelnemers op 27 maart is beperkt. Gezien het aantal inschrijvingen wordt aangeraden snel te reageren. Gezien het verwachtte succes van Studio Rembrandt zullen er in 2011 meer Rembrandt avonden worden georganiseerd in restaurant Het Hof van Alkmaar.

Ook U kunt deze unieke belevenis zelf ervaren en meemaken. Restaurant Het Hof van Alkmaar en Feestvarken Producties ontvangen u graag op zondag 27 maart 2011. We verzoeken u in verband met de planning vooraf te reserveren. Dit kunt u doen via info@hofvanalkmaar.nl of via 072-5121222.

Terug naar overzicht
|