asdasdasdasdasFeestvarken Producties steunt Holland Hudson 400

Feestvarken Producties steunt de Stichting Holland Hudson 400. De stichting heeft tot doel de historische betrekkingen tussen Noord-Holland en Hudson Valley te versterken. Ter gelegenheid van het jubileumjaar heeft de stichting een prachtig boek laten maken door de Alkmaarse kunstenaar Willem Burgert. Relaties van Feestvarken Producties ontvangen 15% korting.

Het boek

144 pagina's met aquarellen en verhalende tekst over Noord-Holland en Amerika in de 17e eeuw. In de tekst zijn verwijzingen naar gedetailleerde uitleg van bepaalde onderwerpen, via de bijgeleverde Cd’s en Internetlinks. De winkelwaarde van het boek bedraagt € 35,-. Relaties van Feestvarken Producties kunnen het boek, wat in een beperkte oplage beschikbaar is, voor € 29,75 bestellen.

Meer informatie of direct bestellen: sales@feestvarken.nl

Henry Hudson

In 1609, op 4 april, voer het schip ‘De Halve Maen' onder kapitein Henry Hudson de haven van Amsterdam uit, met als opdracht een kortere route naar Azië te vinden. Tegenwoordig is New York de plek waar talent uit alle werelddelen elkaar vindt; een economisch en cultureel brandpunt met een adembenemende energie en een ongekende diversiteit.

De stichting
De Stichting Holland Hudson 400, gevestigd te Alkmaar, heeft tot doel “het versterken van de historische betrekkingen tussen het bedrijfsleven en de inwoners van Noord-Holland en de Verenigde Staten van Amerika, met nadruk op het gebied Hudson Valley.

Terug naar overzicht
|