Het Lam en het Eij

Van Diemenstraat 242 | 1013 CR | Amsterdam
Het Lam en het Eij

Het Lam en het Eij is een locatie met verfijnde keuken aan 't IJ gelegen. In deze locatie wordt gekookt op een La Cornue fornuis. Deze locatie was vroeger een oud pakhuis dat opnieuw werd ingericht in Renaissance stijl. Deze sfeervolle locatie werd in 1994 geopend door "kookgek" Joop Braakhekke. In deze Amsterdamse locatie staat de gast centraal. De medewerkers zijn er uiterst
vriendelijk en gastvrij. Durft u het aan om een sprong in het verleden te maken? Een fantastische avond terug in de tijd waar u zich zeker op u gemak zal voelen.

Het Lam en het Eij is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Indien u met eigen vervoer gaat kunt u het beste de auto parkeren bij het Centraal Station of bij parkeergarage ‘De Kolk’. Vanuit de richting Utrecht: A2 tot ringweg A10. U rijdt vervolgens eerst richting A10 Zuid, en daarna ring A10 West tot afslag S102(westpoort 3000-9000 / IJmuiden). Onderaan afslag S102 gaat u bij de stoplichten rechtsaf richting centrum. U blijft deze doorgaande weg richting Centrum volgen. Nadat u over een brug bent gereden bevindt u zich in de Van Diemenstraat. Op nummer 242 heeft u de bestemming bereikt. Vanuit richting Zaanstad / Alkmaar: A8 tot ringweg A10. U rijdt vervolgens A10 West (door de Coentunnel) tot afslag S102 (westpoort 3000-9000 / IJmuiden). Vervolg zie boven. Vanuit richting Den Haag / Schiphol / Haarlem : A4 tot ringweg A10. U rijdt vervolgens A10 West tot afslag S102 (westpoort 3000-9000/IJmuiden). Vervolg zie boven.