Canal Company

| Canal Company | Amsterdam
Canal Company

De partyboten van Canal Company zijn geschikt voor diverse gelegenheden. Vanzelfsprekend zijn alle partyboten van binnen en buiten keurig verzorgd, bovendien zijn de boten voorzien van verwarming en zijn er diverse menu’s mogelijk.

De boten varen op milieu vriendelijk aardgas, waardoor u fluisterstil vaart en u dus volop kunt genieten van uw Moordcruise of Rembrandts Raadsel of Geheim van de Graaf, al varend door de grachten van de Nederlandse hoofdstad.

Ruim 10 jaar werken wij samen met Canal Company. Onze partner in de grachten van Amsterdam is marktleider in de rondvaartindustrie in Nederland.

Van meer dan 40 schepen tot ruim 100 waterfietsen, het logo van Canal Company is inmiddels verbonden met de grachten van Amsterdam.

Canal Company heeft verschillende opstapplaatsen zowel in Amsterdam als daarbuiten. Wanneer u kiest om uw dinnergame geheel in stijl te beleven op een boot, kan in overleg de beste opstapplaats worden uitgekozen. Hierbij houden we rekening met de wijze van voorvervoer (auto, openbaar vervoer, touringcar, etc.). De meest toegankelijke opstapplaatsen zijn: Centraal Station (o.v.), het Muziektheater (Parking) of Het Leidseplein (centraal) te Amsterdam